У цій рубриці наші кулінари діляться рецептами страв з риби та морепродуктів і покроковими інструкціями приготування. З нашими рецептами рибні страви завжди в радість!
Рибні страви були присутні в раціоні людини з давніх часів завдяки великій кількості водойм у всьому світі. Крім того риба дуже цінний харчовий продукт, який містить велику кількість необхідних організму: вітамінів, мікроелементів і ненасичених жирних кислот. Сьогодні риба використовується в приготуванні маси страв – супів, котлет, пельменів, салатів, закусок, випічки. При виборі риби зверніть увагу на те, щоб вона була виловлена промисловим способом, а не вирощена в штучних умовах – цей факт значно підвищить її харчову цінність і позбавить вас від споживання антибіотиків і гормонів росту, якими обробляють штучно вирощену рибу.
Рулет виходить дуже красивим та смачним, ситним. Таку закусочну страву вам точно не подадуть у ресторані, ви точно її оціните. Для приготування вам потрібні
Для великої кількості людей салат із консервованої риби асоціюється лише з “Мімозою”. Це не дивно, оскільки салатів з консервів не дуже багато, вони для
Бувають ситуації, коли хочеться приготувати соковиту рибу в хрумкій паніровці, а вдома немає панірувальних сухарів. Не варто бігти в магазин за одним цим
Будь-яка риба, приготована за цим рецептом, завжди виходить дуже смачною, соковитою, ароматною. Відмінно поєднується з різними гарнірами та салатами, можна