У цій рубриці наші кулінари діляться рецептами страв з риби та морепродуктів і покроковими інструкціями приготування. З нашими рецептами рибні страви завжди в радість!
Рибні страви були присутні в раціоні людини з давніх часів завдяки великій кількості водойм у всьому світі. Крім того риба дуже цінний харчовий продукт, який містить велику кількість необхідних організму: вітамінів, мікроелементів і ненасичених жирних кислот. Сьогодні риба використовується в приготуванні маси страв – супів, котлет, пельменів, салатів, закусок, випічки. При виборі риби зверніть увагу на те, щоб вона була виловлена промисловим способом, а не вирощена в штучних умовах – цей факт значно підвищить її харчову цінність і позбавить вас від споживання антибіотиків і гормонів росту, якими обробляють штучно вирощену рибу.
Сьогодні хочу представити вашій увазі цікавий спосіб приготування рибного філе відразу з гарніром в духовці під сирною шубкою. Необхідні продукти: Філе
Риба, запечена у вершковому соусі – це розкішна і вишукана страва з ресторану. Але ви можете зробити її і вдома, просто використавши мій перевірений рецепт.
Минтай дуже добре підходить для самих різних страв, в тому числі, і приготованих в духовці. Це один з наших улюблених рецептів – він простий, доступний
Риба – це завжди корисна страва. Ми пропонуємо приготувати минтай. Він виходить соковитий і дуже смачний. Таку рибку можна навіть на святковий стіл поставити.
Привіт світ! Сьогодні хочу поділитися з Вами чудовим рецептом приготування рибки. Скумбрію тепер готую тільки за цим рецептом, запікаю так вже втретє і
Проста і смачна страва до вечері. Хек виходить соковитий з великою кількістю овочів. Страва просто ідеально підійде для щоденного меню і відмінно поєднується
Приготування цієї страви не займає багато часу і з ним впорається навіть недосвідчена господиня. Але, незважаючи на це, рибка виходить дуже соковитою з
Замаринувавши скумбрію за цим рецептом хоча б один раз, ви більше не будете використовувати інші варіанти. Колись давно, цей рецепт мені порадив мій брат