Консервація
Аджика на зиму. Хоч рецепт і не класичний, але смачно дуже
0
Рецепт даний з розрахунку на 5 кілограмів помідорів, вперше я її так і зробила, чомусь навіть сумнівів не було, що вийде несмачно. З’
Консервація
Аджика з кабачків. Закриваю подвійну порцію і завжди мало
0
Аджика з кабачків виходить неймовірно смачною, вона обов’язково сподобається Вашим рідним і друзям. Необхідні продукти: Помідори –
Консервація
Яскравий і хрусткий салат на зиму з банальної капусти. Рецепт легкий в приготуванні
0
Смак такого салату ви ніколи не забудете, якщо хоч раз спробуєте. З капустою просто змішуємо інші овочі і отримуємо красиву зимову закуску.
Консервація
З’їдаємо банку за раз! Кабачкова аджика на зиму: залишитеся задоволені
0
Така ікра виходить в міру гострою, пікантною, ароматною і дуже густий. Можна подавати з різними м’ясними стравами, використовувати в якості намазки на бутерброди.
Консервація
Смачніше будь-якого кетчупу. Моя гостра заготовка на зиму
0
Ідеальна гостра закуска до м’яса, риби, курочки, пельменів і взагалі до будь-яких страв. А готувати простіше простого. Рецепт зовсім не складний
Консервація
Беру помідори і яблука і готую смачний домашній кетчуп. Виходить краще і смачніше: без консервантів і ароматизаторів
0
Домашній кетчуп без консервантів і ароматизаторів, що може бути краще і смачніше. Гостроту і пікантність ви можете регулювати самостійно, все на свій смак.
Консервація
Кабачкова ікра Ніжна. Виходить краща за магазинну
0
Кабачкова ікра Ніжна – найсмачніша і ароматна. Необхідні продукти: Морква – 1,5 кілограма Кабачки – 4 кілограми Соняшникова олія –
Консервація
20 простих рецептів вишні у власному соку на зиму
0
Хочеш зробити на зиму смачні заготовки? Не забудь про вишню у власному соку! Ароматну ягоду можна використовувати для приготування компотів, випічки, вареників або млинців.
Консервація
Найсмачніший паштет зі свинної голови і печінки
0
Свинна голова – це не тільки продукт для готування сальтисону, але і головна складова ще однієї смачної страви – паштету. До м’
Консервація
Чому не виходить квашена капуста! Помилки дилетантів
0
Дуже часто квашена капуста не виходить через найпростіші і дрібні помилок. Хочу поділитися з вами своїм досвідом і тими помилками, які заважали мені зробити
Консервація
Паста з болгарського перцю, смачна як ікра. Універсальна приправа до всіх страв на зиму
0
Густа, ароматна, пікантна і дуже смачна паста – соус, прекрасно підходить до будь-якої страви. Я додаю її і в борщі, в овочеве рагу, подаю як соус до м’
Консервація
Простий рецепт квашеної капусти в скляних банках в розсолі за три дні
0
Сьогодні ми будемо займатися капустою. Прийшов час її квасити, і знову наша кухня перетворилася в склад з різними каструлями з капустою.
Консервація
Гірчиця за 3 хвилини за рецептом мого діда
0
Мій дідусь робив її сам на основі розсолу огірків, помідорів або консервованого болгарського перцю і гірчичного порошку. Виходить дуже гострою і смачною.
Консервація
Таку аджику готова їсти тоннами. Сира аджика з хріном і часником
0
Цей соус може зберігатися дуже довго в прохолодному місці, не дивлячись на те, що ви не будете його піддавати термічній обробці. Гострий, ароматний і з
Консервація
Дуже смачна зелена аджика «Смарагдова»
0
Таку аджику я готую з зеленого перцю – виходить дуже гарний і оригінальний соус, який відмінно підходить до різних страв. Для приготування вам будуть