Консервація
Рецептів консервування – безліч. У кожного методу зберігання продуктів на зиму є свої плюси і мінуси, хитрості і Лайфхак. Як в них розібратися? Для цього ми і створили цей розділ! Ми познайомимо Вас з базовими принципами заготовки консервів, представимо різні методи консервації продуктів на прикладі конкретних перевірених рецептів і розкриємо секрети консервування. Представлені в розділі прості рецепти заготовок ілюстровані покроковими фотографіями і супроводжуються докладним поясненням кухарів-аматорів.
Старий, класичний салат із солодкого перцю, маринований у томатному соусі. У рецепті є все, що необхідно, тому раджу вам спочатку спробувати оригінал
Якщо ви волієте їсти кукурудзу саме з качанами, тоді цей простий і легкий рецепт консервованої кукурудзи для вас. Все дуже легко, маринад звичайний, результат
Рецепт даний з розрахунку на 5 кілограмів помідорів, вперше я її так і зробила, чомусь навіть сумнівів не було, що вийде несмачно. З’
Аджика з кабачків виходить неймовірно смачною, вона обов’язково сподобається Вашим рідним і друзям. Необхідні продукти: Помідори –
Смак такого салату ви ніколи не забудете, якщо хоч раз спробуєте. З капустою просто змішуємо інші овочі і отримуємо красиву зимову закуску.
Така ікра виходить в міру гострою, пікантною, ароматною і дуже густий. Можна подавати з різними м’ясними стравами, використовувати в якості намазки на бутерброди.
Ідеальна гостра закуска до м’яса, риби, курочки, пельменів і взагалі до будь-яких страв. А готувати простіше простого. Рецепт зовсім не складний
Домашній кетчуп без консервантів і ароматизаторів, що може бути краще і смачніше. Гостроту і пікантність ви можете регулювати самостійно, все на свій смак.
Кабачкова ікра Ніжна – найсмачніша і ароматна. Необхідні продукти: Морква – 1,5 кілограма Кабачки – 4 кілограми Соняшникова олія –
Хочеш зробити на зиму смачні заготовки? Не забудь про вишню у власному соку! Ароматну ягоду можна використовувати для приготування компотів, випічки, вареників або млинців.
Свинна голова – це не тільки продукт для готування сальтисону, але і головна складова ще однієї смачної страви – паштету. До м’
Дуже часто квашена капуста не виходить через найпростіші і дрібні помилок. Хочу поділитися з вами своїм досвідом і тими помилками, які заважали мені зробити
Густа, ароматна, пікантна і дуже смачна паста – соус, прекрасно підходить до будь-якої страви. Я додаю її і в борщі, в овочеве рагу, подаю як соус до м’
Сьогодні ми будемо займатися капустою. Прийшов час її квасити, і знову наша кухня перетворилася в склад з різними каструлями з капустою.
Мій дідусь робив її сам на основі розсолу огірків, помідорів або консервованого болгарського перцю і гірчичного порошку. Виходить дуже гострою і смачною.