У цьому розділі вашій увазі представлені перевірені рецепти тортів в домашніх умовах. Торт – одне вже тільки це слово викликає асоціацію зі святом. Це особлива солодка випічка, яку зазвичай готують з якого-небудь приводу або до певного свята.
Слово «торт» утворилося від італійського «torta», що в перекладі означає «круглий хліб». В наші дні торт – це різновид десертної страви. Рецепти тортів в більшості випадків суттєво відрізняються між собою не тільки вихідними інгредієнтами, але і технологією свого приготування. Навіть з одного і того ж списку продуктів можна спекти зовсім різні торти. Торти можуть складатися з окремих коржів, скріплених між собою за допомогою крему, джему, желе, варення або збитих вершків. Верхній шар прикрашається таким чином, щоб зовнішній вигляд страви був привабливим. В наші дні практично жоден святковий захід не обходиться без красиво оформленого і смачного торта. Про технології приготування цієї смачної випічки (бісквітних, шоколадних, листкових, пісочних, заварних, сирних тортів) про креми і наповнювачі для них більш детально можна дізнатися на цій сторінці нашого сайту.
Дуже оригінальний та незвичайний тортик, який ви можете зробити з мінімального набору продуктів. У ньому чергуються дуже ніжні, пісочні коржі з повітряним безе.
Один з найніжніших, повітряних і м’яких тортів з листковим тістом і ароматним вершковим кремом з легкими нотками цитрусу. Для приготування вам потрібні
Один з найпростіших і дуже смачних рецептів ніжних і повітряних ласощів, які ви зробите зі звичайних і завжди доступних продуктів. Найкращий торт із шоколадних вафель.
Багато років тому такі десерти можна було зустріти досить часто, але з роками якість кукурудзяних пластівців погіршилася і торт не виходить саме яким, як треба.
Це не класичний рецепт улюбленого багатьма торта Наполеон, але з його допомогою виходить такий самий смачний і ніжний десерт, з повітряним заварним кремом.
З манної крупи можна зробити не тільки кашу, додати її в котлети та інші страви: манна крупа чудово підходить для крему, який виходить дуже повітряним та ніжним.
Вологий, просочений, ніжний торт із дуже багатим смаком. Такий маковий торт з повітряним, сметанним кремом готується швидко, зате результат завжди подобається всім гостям.
Торт виходить настільки ніжним і смачним, що неможливо повірити, що його коржі просто смажилися на сковороді. Повітряний заварний крем на сметані робить
Цей торт Марс насправді королівськи десерт, який стане справжньою окрасою будь-якого святкового столу. Справжнє шоколадне диво, з ніжним і повітряним кремом і карамеллю.
Шифоновий бісквіт, який використовується в рецепті цього торта можна просочувати різними сиропами і вийде торт кавовий або повністю шоколадний, молочний і медовий.