У цьому розділі вашій увазі представлені перевірені рецепти тортів в домашніх умовах. Торт – одне вже тільки це слово викликає асоціацію зі святом. Це особлива солодка випічка, яку зазвичай готують з якого-небудь приводу або до певного свята.
Слово «торт» утворилося від італійського «torta», що в перекладі означає «круглий хліб». В наші дні торт – це різновид десертної страви. Рецепти тортів в більшості випадків суттєво відрізняються між собою не тільки вихідними інгредієнтами, але і технологією свого приготування. Навіть з одного і того ж списку продуктів можна спекти зовсім різні торти. Торти можуть складатися з окремих коржів, скріплених між собою за допомогою крему, джему, желе, варення або збитих вершків. Верхній шар прикрашається таким чином, щоб зовнішній вигляд страви був привабливим. В наші дні практично жоден святковий захід не обходиться без красиво оформленого і смачного торта. Про технології приготування цієї смачної випічки (бісквітних, шоколадних, листкових, пісочних, заварних, сирних тортів) про креми і наповнювачі для них більш детально можна дізнатися на цій сторінці нашого сайту.
Торт «Пломбір» у своєму рецепті абсолютно не потребує духовки та печива. Він дуже схожий на морозиво: максимально ніжний та просочений. Цей рецепт не займе
Коли ви хочете спробувати незвичайну випічку, а якихось цікавих рецептів не знаходите, варто спекти цей торт. Це відмінний десерт, який підійде на кожен
Сьогодні багато господинь печуть коржі для тортів на сковороді і виходить анітрохи не гірше, чим у духовці. Наприклад, відомий Наполеон виходить ідеально.
Найпростіші рецепти завжди виходять найсмачнішими. І цей рецепт торта служить черговим доказом цього. Все готується швидко, торт виходить вологим та ніжним.
У скарбничці моїх рецептів є найнадійніші та перевірені, які завжди чудово виходять і не вимагають багато часу на приготування. Торт «Білочка» Для приготування
Цей торт «Прага» був дуже популярним і не поступався за кількістю своїх шанувальників іншим відомим. Це справжнє шоколадне диво, яке має всі шанси стати
Ніжний та м’який торт з легким ароматом меду, виходить майже медовик, у шоколадній глазурі з пишним кремом. Для приготування вам потрібні такі інгредієнти: яйця, 2 шт.;
Швидкий та простий рецепт торта із листкового печива. Найбільше часу ви витратите на приготування заварного крему, тому можете просто збити жирну сметану