Торт за 15 хвилин. Без борошна з 3-х інгредієнтів

Швидкі торти

Торт з безе з великою кількістю ніжного та повітряного, вершкового крему. Таке свіже та ароматне диво, можна робити хоч щодня, хоч на свята.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • білки, 3 шт.;
  • цукор, 150 г;

Для приготування крему необхідно:

  • вершки жирні, 500 мл;
  • пудра цукрова; 3 ст.л;
  • ванілін за смаком;
  • за бажанням для більшої щільності крему, візьміть м’який, вершковий сир, 250 г.

Процес приготування торта з безе

Обсяг продуктів дано в рецепті одного коржа, але ви можете зробити їх кілька. Або взяти більше інгредієнтів та спекти один великий корж та розрізати на кілька.

Білки збиваємо з дрібкою солі до пишноти.

Цукор всипаємо частинами та збиваємо далі до високої, стійкої та густої маси.

Порада: можна додати ще 1 ст.л. крохмалю, тоді коржі виходять хрусткими.

Форму застеляємо пергаментом і викладаємо білкову масу. Розрівнюємо.

Торт за 15 хвилин. Без борошна з 3-х інгредієнтів

Випікаємо при 150 градусах близько 20-25 хвилин.

Для крему беремо добре охолоджені вершки та збиваємо, частинами вводимо пудру і збиваємо до густоти.

За бажанням додаємо вершковий сир або домашній.

Формуємо торт, викладаючи на коржі крем.

За бажанням беремо свіжу полуницю або інші ягоди та фрукти і перекладаємо шари торта з кремом і прикрашаємо зверху.

Торт за 15 хвилин. Без борошна з 3-х інгредієнтів

Відправляємо торт на 1-2 години в холодильник.

Торт за 15 хвилин. Без борошна з 3-х інгредієнтів

Дуже ніжний, повітряний десерт зі смаком пломбіру, ці ласощі ідеально підходять для спекотного літа.

Торт за 15 хвилин. Без борошна з 3-х інгредієнтів

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар