Другі страви
- Відбивні
- Вареники
- Голубці
- Гуляш
- Другі страви з баклажанів
- Другі страви з грибів
- Другі страви з кабачків
- Другі страви з капусти
- Другі страви з картоплі
- Другі страви з м'яса
- Другі страви з овочів
- Другі страви з печінки
- Другі страви з птиці
- Другі страви з рису
- Другі страви з фаршу
- Другі страви з яєць
- Другі страви на кожен день
- Другі страви на швидку руку
- Запіканки
- Каша
- Котлети
- Лазанья
- Омлет
- Пельмені
- Плов
- Рагу
- Страви з макаронними виробами
- Страви з риби та морепродуктів
- Тюфтелі
- Фарширований перець
- Шашлик
Другі страви повинні обов’язково бути присутнім в нашому столі. Варіантів і рецептів їх приготування безліч, з продуктів: м’яса, овочів, круп, риби, птиці.
Традиція їсти «друге» склалася історично, відповідно і рецепти других страв продовжують вікові звичаї національних кухонь. Зазвичай другі страви мають м’ясну основу: яловичина, баранина, свинина, м’ясо птиці – найпоширеніші інгредієнти. Другі страви не обмежуються м’ясом, більшість господинь вибирають рецепти страв з риби, овочів, грибів, морепродуктів. В якості гарнірів до ситним і смачним стравам додають каші, овочі, салати.
Домашні котлети – це страва, яка відмінно підходить для обіду, вечері. Можна таке частування взяти на роботу, щоб ситно перекусити.
Страви з капусти люблять не всі, якщо це не квашена капуста чи пиріжки. А такі сорти, як броколі або цвітна, не викликають захоплення, ні у дорослих, ні у дітей.
У приготуванні кукурудзи немає нічого складного – достатньо закинути качани в каструлю з водою, почекати, поки рідина закипить і варити до готовності.
Якщо хочеться отримати на обід смачний і ароматний овочевий гарнір, то від смаження краще відмовитися. Набагато більше корисних елементів зберегтися, якщо
Варіння макаронів здається простою кулінарною процедурою лише на перший погляд. Насправді термічна обробка макаронних виробів має ряд нюансів.
Риба – це той продукт, який обов’язково має бути в раціоні. Якщо хочеться отримати смачне частування, яке можна порівняти з ресторанним, слід
Дуже цікавий і простий рецепт салату “Анкл Бенс” з кабачків із солодким перцем та помідорами. Салат виходить м’яким, приємним, ароматним
Ледачі котлети, приготовані в духовці під ароматним та пікантним томатним соусом з овочами. Гарнір робіть будь-який, голубці відмінно поєднуються з різними стравами.
М’які, соковиті та дуже смачні рибні котлетки у шубці з картоплі. Це універсальна страва, яка поєднується з різними гарнірами. Ще додайте пікантний
Баклажани відносяться до універсальних овочів з нейтральним смаком і тому їх використовують як основу для страв, які можуть нагадувати гриби або м’
Один із швидких і простих рецептів тюфтельків, які тушкуються в ароматній та апетитній підливці. Подаємо з різними гарнірами, смачно, як з картопляним
Консервовані кабачки не багато хто сьогодні готує, хоча ще зовсім недавно, їх любили купувати в магазинах. За смаком вони як солоні огірки і дуже смачно
Якщо ви любите класичні фаршировані перці, то цей варіант з кабачками, вам теж припаде до смаку. Трохи продуктів, трохи часу та смачний обід чи вечеря готовий.
Кабачкова ікра давно стала традиційною стравою на наших столах. Пропоную вам спробувати зробити мій улюблений рецепт ікри, яка виходить густою, ароматною
Зрази картоплі з начинкою з тунця. Такі котлети виходять з дуже багатим смаком, ароматні та ситні. Додайте до котлет салат з овочів та різні соуси.