Плов
Колекція рецептів плову з покроковими фото та інструкціями. Досвідчені кулінари розповідають і детально показують, як приготувати плов в домашніх умовах і на вогнищі, з м’ясом і без м’яса, з рисом і іншими крупами.
Плов – це багатонаціональна страва з багатовіковою історією і сотнями легенд його походження. Вважається, що це страва зародилася на Близькому сході і Індії, у період початку вирощування рису. Спочатку страва була вегетаріанською. Згодом її склад зазнав змін і в сьогодення складно собі уявити плов без м’яса. Узбецька кухня радує нас безліччю смачних страв, але найвідомішим і улюбленим став плов. Ця страва отримала таку популярність у всіх кухнях світу, що способів приготувати її з’явилися сотні. Її можна зустріти як на святковому столі, так і в повсякденному раціоні. Ми пропонуємо вам тільки найкращі рецепти плову з фото і покрокові інструкції приготування.