Другі страви з рису
В цьому розділі нашого сайту ми зібрали всі найпоширеніші рецепти і способи приготування страв з рису, адже це тільки на перший погляд здається, що приготувати рис простіше простого: залити крупу водою і довести до готовності. Насправді все залежить від того, який рис Ви збираєтеся готувати: круглозерний (добре підходить для пудингів, запіканок і суші), довгозерний (ідеальний гарнір для м’ясних і рибних страв), або середньозерний (найкраще підходить для приготування паельї, супів і різотто ). Про всі тонкощі приготування різних сортів рису і страв з нього Ви і дізнаєтеся в цій рубриці.
Щоб правильно зварити рис не потрібно мати якісь особливі секрети, все просто і легко. Звичайно, важливу роль відіграє якість самого рису, тому завжди
Рисові їжачки виходять ситними, смачними, з апетитною та ситною начинкою. Для приготування вам потрібні такі інгредієнти: фарш курячий, 500 г;
Пишні та м’які пиріжки з рису – це проста страва, яку можна приготувати на сніданок або полудень, як доповнення до вечері. Пиріжки виходять дуже
Моя сім’я дуже полюбляє страви з рису. Тому, в мене в запасі, є багато рецептів приготування цієї крупи. Сьогодні будемо готувати один з них.