Беру манну крупу та готую торт. Смачно за хвилини: без печива та духовки

Швидкі торти

З манної крупи можна зробити не тільки кашу, додати її в котлети та інші страви: манна крупа чудово підходить для крему, який виходить дуже повітряним та ніжним. А основою для торта на цей раз будуть солодкі сухарики.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • сухарі із ізюмом, 300 г;
  • шоколад чорний або до смаку, 1 плитка;
  • масло вершкове розтоплене, 100 г;
  • молоко, 500 мл;
  • цукор, 120 г;
  • ванілін;
  • манна крупа, 4 ст.л;
  • масло вершкове розм’якшене, 180 г.

Процес приготування

Торт краще формувати у формі діаметром 18 см, тоді він виходить високий.

Для крему змішуємо цукор, ванілін, манну крупу та варимо крем на невеликому вогні до густини. Охолоджуємо крем.

Розм’якшене вершкове масло збиваємо до пишності і частинами вводимо крем, збиваємо до однорідності.

Сухарі беріть на свій смак і подрібнюємо за допомогою терки, комбайна або блендера.

Шоколад розтоплюємо і виливаємо масу в крихту від сухарів, вимішуємо до однорідності. Маса має стати пластичною.

Беру манну крупу та готую торт. Смачно за хвилини: без печива та духовки

Рознімну форму застилаємо плівкою, висипаємо частину крихти, трамбуємо злегка і викладаємо пару ложок крему, розподіляємо по всьому коржу.

Беру манну крупу та готую торт. Смачно за хвилини: без печива та духовки

Зверху знову крихта, крем і так далі, поки не закінчаться всі інгредієнти. У мене вийшло 4 шари крихти та 3 шари крему.

Беру манну крупу та готую торт. Смачно за хвилини: без печива та духовки

Відправляємо торт у холодильник на 3 – 4 години.

Забираємо форму і прикрашаємо торт на свій смак.

Беру манну крупу та готую торт. Смачно за хвилини: без печива та духовки

Ось такий простий, бюджетний і дуже ніжний тортик до чаю вийшов.

Беру манну крупу та готую торт. Смачно за хвилини: без печива та духовки

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар