Рецепт найледачішого Медовика. Мама навчила готувати

Швидкі торти

Торт виходить дуже пишним, м’яким, ароматним, з яскравим медовим смаком. Для крему ви можете вибрати будь-який варіант, який вам подобається.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • мед, 4 ст. л;
  • масло вершкове, 200 г;
  • сода, 2 ч. л;
  • яйця, 4 шт.;
  • цукор, 200 г;
  • борошно, 300 г.

Для крему візьміть:

  • жирна сметана, 700 г;
  • вершки жирні, 500 г;
  • пудра цукрова, 180 г;
  • ванілін за смаком.

Для просочення потрібно:

  • вода, 80 г;
  • цукор, 60 г;
  • к0ньяк, 1 ст.

Процес приготування лінивого торта Медовик

У каструлі змішуємо мед і вершкове масло, топимо і з’єднуємо в однорідну масу.

Всипаємо соду і активно перемішуємо, дивіться, щоб піна не почала виходити із каструлі.

Знімаємо з вогню і всипаємо просіяне борошно, вимішуємо тісто.

По одному вводимо яйця, добре вимішуємо, щоб тісто стало гладким та однорідним.

Деко застеляємо пергаментом, виливаємо тісто.

Випікаємо при 180 градусах близько 12 – 15 хвилин, готовність перевіряйте шпажкою.

Для сиропу зваріть воду з цукром і влийте к0ньяк, охолоджуємо.

Для крему збиваємо сметану із цукровою пудрою.

Окремо збиваємо охолоджені вершки до густої та пишної маси.

З’єднуємо обидві маси та збиваємо в однорідну та пишну масу.

Бісквіт ріжемо на коржі і просочуємо їх сиропом.

Викладаємо на коржі крем і формуємо торт.

Рецепт найледачішого Медовика. Мама навчила готувати

Відправляємо його охолоджуватися в холодильник на кілька годин.

Рецепт найледачішого Медовика. Мама навчила готувати

Такий пишний та м’який торт, з повітряним та ніжним кремом можна готувати щодня і навіть на святковий стіл.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар