Такої смачної риби, з таким чудовим соусом, я ще не їла. Королівська вечеря для всієї родини

Страви з риби та морепродуктів

Закуска з риби з рисом – це неймовірно смачний і ситний обід або вечеря, різноманітність смаку якої створює оригінальний соус.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • тріска йди інша риба, 1 шт;
  • олія соняшникова, 30 мл;
  • цибуля, 1 шт;
  • часник, 4 зубчики;
  • морква, 1 шт;
  • перець солодкий, 2 шт.;
  • сіль, перець, спеції;
  • паприка, коріандр по 1 ч. л;
  • томатний соус, 350 г;
  • лавровий лист;
  • борошно кукурудзяне, 100 г;
  • олія соняшникова, 80 мл;
  • рис, 1 склянка;
  • масло вершкове, 30 г;
  • вода, 400мл.

Процес приготування риби

Обробляємо тушку на філе без кісточок і ріжемо порційними шматочками.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і обсмажуємо на олії (30 мл) до напівготовності, додаємо подрібнений часник, моркву соломкою, кубики солодкого перцю. Перемішуємо і тушкуємо до готовності, солимо і перчимо, додаємо різні спеції.

Заливаємо томатною пастою, тушкуємо під кришкою 14 хвилин, додаємо лавровий лист.

У борошно додаємо сіль та спеції, перемішуємо та паніруємо шматочки риби. Обсмажуємо на сковороді олії (80 мл).

Розтоплюємо у сковороді вершкове масло і обсмажуємо рис, солимо і посипаємо спеціями.

Заливаємо кип’ятком і тушкуємо під кришкою до готовності.

Подаємо ароматний розсипчастий рис, поливаючи його овочевою підливою і виклавши поруч шматочки рибки. Вийшла чудова, ситна вечеря.

Такої смачної риби, з таким чудовим соусом, я ще не їла. Королівська вечеря для всієї родини

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар