Як приготувати дешеву рибу, щоб вийшла смачнішою, ніж дорога з ресторану

Страви з риби та морепродуктів

Багато людей переконані, що приготувати смачно можна лише дорогу рибу. Однак, існує безліч рецептів приготування і бюджетних рибних продуктів. Необхідно лише трохи терпіння, навички приготування риби та прості інгредієнти. Тоді навіть найдешевша риба придбає нові смакові відтінки.

Інгредієнти для риби:

  • цибуля – 1 шт.;
  • сіль – дрібка;
  • яйце куряче – 1 шт.;
  • борошно – 2 ст. л.;
  • майонез – 2,5 ст. л.

Приготування риби:

Подрібнюємо цибулину на дрібні шматочки, кладемо в миску і змішуємо з майонезом та сіллю. Розбиваємо в отриману масу яйце і ретельно перемішуємо.

Шматочки риби необхідно обробити від зайвих компонентів у вигляді шкіри та кісток. По обидва боки обмочуємо рибу в цибульному соусі і залишаємо так на 25 хвилин.

Обвалюємо рибу в борошні і кладемо на розігріту сковороду в розпечену олію.

Смажимо рибу на середньому вогні до утворення золотистої скоринки, так само робимо з іншого боку.

Як приготувати дешеву рибу, щоб вийшла смачнішою, ніж дорога з ресторану

Так ми приготували смачну рибу для вечері, вона відмінно поєднуватиметься з рисом або картопляним пюре. Рецепт підходить як для дешевої, так і дорогої риби.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар