Салат із рибних консервів по-новому. Смачніше Мімози, а готувати простіше

Страви з риби та морепродуктів

Для великої кількості людей салат із консервованої риби асоціюється лише з “Мімозою”. Це не дивно, оскільки салатів з консервів не дуже багато, вони для спеціальних цінителів. Однак, “Мімоза” не єдина страва, яку можна приготувати з подібного виду риби. Заглибимося докладніше у вивчення нового салату із цим інгредієнтом.

Інгредієнти для салату з консервів:

  • Рибні консерви – 1 банка;
  • Сіль – дрібка;
  • Яйце куряче – 3-4 шт;
  • Майонез – 1 ст. л;
  • Свіжий огірок – 2 шт;
  • Зелена цибуля – 1 пучок.

Приготування салату:

Насамперед ми відварюємо яйця 10-12 хвилин, поки не зваряться круто.

Поки вони остуджуються у холодній воді, можна взяти миску та висипати туди консерви з банки. Це потрібно зробити, щоб зручніше можна було розім’яти рибу вилкою.

Зверніть увагу, олію чи власний сік не виливаємо, залишаємо його у рибі.

Очищаємо остуджені яйця і натираємо на великій тертці. Огірок нарізаємо на кубики, якщо ви любите рідкий салат, можна дрібніше. Зелену цибулю ріжемо дрібно, навіть шаткуємо.

По шарах викладаємо наш салат. Спочатку ми робимо основу з рибних консервів. На них кладемо огірок. Овочі покриваємо в свою чергу яйцем і в кінці додаємо зелену цибулю. Не забувайте кожен шар промазувати майонезом та додавати трохи солі.

Якщо вам цей варіант не подобається, то не критично, якщо ви все змішаєте в одній мисці.

В результаті ми маємо смачний салат з рибних консервів, який не схожий на “Мимозу”, яка набридла. Ним можна здивувати гостей, які звикли лише до одного варіанта салату.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар