Готую смачно минтай: 15 хвилин і вечеря готова. Навіть біля плити стояти не потрібно

Страви з риби та морепродуктів

Минтай абсолютно незаслужено відносять до несмачної риби. У цій рибі маса корисних речовин, а якщо ви правильно її приготуєте, виходить смачна і ситна страва.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • минтай, філе, 500 г;
  • цибуля, 1 – 2 шт;
  • сир, 50 г;
  • сіль, перець, спеції;
  • майонез.

Процес приготування минтая

Ви можете взяти будь-яку рибу не обов’язково минтай. Рибу очищаємо, промиваємо та ріжемо порційними шматочками. Якщо берете філе, тоді просто ріжемо на шматочки.

Цибулю ріжемо кубиком і обсмажуємо на олії до золотистості.

Форму для запікання змащуємо олією і викладаємо філе риби.

Готую смачно минтай: 15 хвилин і вечеря готова. Навіть біля плити стояти не потрібно

Солимо її, перчимо, посипаємо спеціями та ароматними травами, посипаємо обсмаженою цибулею і робимо сіточку з майонезу.

Зверху посипаємо тертим сиром.

Готую смачно минтай: 15 хвилин і вечеря готова. Навіть біля плити стояти не потрібно

Духовку заздалегідь розігріваємо до 200 градусів та випікаємо рибу 15 хвилин.

Готую смачно минтай: 15 хвилин і вечеря готова. Навіть біля плити стояти не потрібно

Соковита, ніжна і ароматна рибка, чудово поєднується з різними гарнірами: відварений рис, гречана каша, спагетті або макарони, картопляне пюре або запечена картопля.

Готую смачно минтай: 15 хвилин і вечеря готова. Навіть біля плити стояти не потрібно

Цибулі ви можете взяти більше – вона просочує своїм соком філе риби і вона стає м’якшою і соковитішою.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар