Рибу не жарю і не варю. Готую за цим рецептом відразу з гарніром

Страви з риби та морепродуктів

Риба, запечена з картоплею та іншими овочами в духовці, це не тільки апетитна та ситна вечеря, але й корисна страва. Рекомендую спробувати приготувати такий простий рецепт.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • морський окунь чи інша раби, 900 г;
  • цибуля та морква, солодкий перець по 150 г;
  • картопля, 600 г;
  • сіль, перець, коріандр подрібнений, паприка, суміш перців, провансальські трави;
  • олія соняшникова, 5 ст.л;
  • приправи для риби.

Процес приготування вечері з риби

Рибу чистим. Прибираємо нутрощі і ріжемо порційними шматочками.

Укладаємо рибу в пакет, додаємо сіль та різні спеції приправи, та ароматні трави, перемішуємо та залишаємо в пакеті маринуватися на 40 хвилин.

Моркву та цибулю ріжемо довільно, як вам подобається.

Змішуємо різні спеції з олією та сіллю за смаком.

Викладаємо у форму для запікання шар цибулі та моркви, потім солодкий перець. Кружочки картоплі. Кожен шар збризкуємо сумішю олії зі спеціями.

У соус вмочуємо шматочки риби та викладаємо на картоплю.

Відправляємо у духовці та запікаємо 40 – 50 хвилин до готовності при 190 градусах. Час запікання багато в чому залежить від товщини нарізаної картоплі.

Рибу не жарю і не варю. Готую за цим рецептом відразу з гарніром

Така ситна вечеря готується, як бачите, просто і швидко, але виходить настільки смачно, що рецепт ви можете відразу записувати у своє сімейне меню.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар