Жарю мойву без запаху і бризок

Страви з риби та морепродуктів

Мойва за цим рецептом виходить дуже смачною, її можна смажити без бризок, без сильного аромату, який завжди поширюється кухнею, коли смажать рибу.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • мойва, 500 г;
  • борошно, 100 г;
  • сіль та паприка по 1 ч.л;
  • перець, спеції приправи для риби.

Процес приготування мойви

Рибку промиваємо та просушуємо паперовими рушниками.

Солимо, перчимо, обсипаємо різними спеціями та приправами для риби. Добре перемішуємо та залишаємо на 10 хвилин.

У борошно також додаємо сіль та різні спеції, щоб панірування також надавало рибці смак та аромат.

Обвалюємо кожну рибку в борошні і укладаємо на лист пергаменту по 5 – 6 штук. Накриваємо пергаментом так, щоб вона була ніби в конверті.

Жарю мойву без запаху і бризок

Викладаємо конверт у розігріту, суху сковороду та обсмажуємо по 5 хвилин з кожної сторони на невеликому вогні.

Жарю мойву без запаху і бризок

Таким чином, отримуємо дуже смачну рибку, яку смажимо без величезної кількості олії, яка не вбирається в рибу, без запаху перегорілої олії та підгорілої риби. Мойва виходить дуже смачною, а вам не доведеться драїти робочу поверхню та сковороду, немає потреби провітрювати кухню.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар