Огірки на зиму
Найпопулярніші рецепти заготовок з огірків на зиму – солоні або мариновані в банках, квашені огірки в бочках, салати з огірками, різноманітність яких просто безмежна. І будь-який вид таких запасів завжди стає центром уваги, як самостійна страва, як відмінна закуска і як заправка різноманітних супів, які готуються в зимовий час. Численні рецепти допоможуть вам зберегти огірки надовго так, щоб вони радували своїм хрустом і ароматом всю зиму.
Багатьом подобаються маленькі огірочки з кисло-солодким смаком, які в крамниці коштують немаленьких грошей. Пропоную вам зробити їх самим і більше не витрачати
Один із найпростіших і зручніших рецептів: мінімум зусиль, зате результат просто приголомшливий, огірочки настільки смачні, що стануть вашою улюбленою закускою.
Мариновані огірочки виходять солодкими і пікантними, з ароматом свіжої зелені. Це один із найпростіших, але смачних рецептів. Для приготування вам потрібні
Якщо вам подобаються болгарські мариновані огірочки, цей рецепт для вас. Солодкі, пікантні, хрусткі огірочки можна просто подавати на стіл або додавати в салати.
Дуже простий, але дуже смачний рецепт, за допомогою якого ви отримаєте ідеальні та збалансовані за смаком хрусткі, закусочні огірочки. Можете сміливо закривати
Цей рецепт дуже нагадує мариновані шматочки огірків, які раніше готувала бабуся: такі огірки завжди з’їдалися за милу душу з котлетами та картопляним пюре.
Хрумкі, гострі, нагадують мариновані в бочці огірочки, точно стануть вашою улюбленою закускою. У маринаді з гірчицею, хріном і часником завжди виходять
Гострий, пікантний і дуже апетитний салат з огірків, який сподобається всім любителям корейської кухні. Нічого складного у приготуванні немає, набір продуктів
Огірочки, приготовані за цим рецептом, дуже нагадують знайомий багатьом з дитинства смак болгарських огірків: солодкі, в міру пікантні, дуже щільні та хрусткі.
Мариновані огірочки з куркумою та ароматними спеціями. Це буде просто дивовижна, пікантна закуска на будь-якому святковому столі та просто для обіду та вечері.
Особливість саме цього салату на зиму з огірків у тому, що вони виходять зовсім як із свіжих: ароматні, хрусткі, щільненькі та дуже апетитні.
Такі малосольні огірочки виходять хрусткими, ароматними, дуже смачними та злегка пікантними. Для приготування вам потрібні такі інгредієнти: огірки, 1.3 кг;
Цей рецепт не мій, я була в гостях у подруги, спробувала у неї огірки і вони мені дуже сподобалися. Я попросила рецепт. Спочатку, коли я його подивилася
Сезон огірків в самому розпалі, а це значить – пора їх солити на зиму. Якщо чесно, то засолкою огірків завжди займається мама, вони у неї завжди
Дуже смачні солоні огірки на зиму без стерилізації і додавання консервантів. За смаком схожі з бочковими, чудово підійдуть для розсольнику, салатів, піци