Закуски
Це дуже простий рецепт. Саме так я найчастіше солю рибу. Будь то оселедець або скумбрія. Роблю я засолення ввечері, і через добу вже можна подавати цю
Ароматна, м’яка і смачна тушонка – це і доповнення до страв і основа для багатьох смачних рецептів. Дуже апетитно виходить, якщо вибирати свинячу грудинку.
Страва відмінно підійде для швидкого сніданку або ситного перекусу. З тонкого лаваша формуються невеликі трубочки з начинкою. Для начинки беремо тонкі
Цей тортик готувати одне задоволення, адже складається він з простих інгредієнтів, а сам процес приготування нескладний! Такий торт можна подати на святковий
Солоні грибочки – це традиційна закуска на будь-якому святковому столі. Цей рецепт допоможе вам швидко і просто зробити дуже смачні гриби, які промаринуються
Всі ми купуємо подібну закуску. Але ж приготувати їх вдома набагато дешевше, та й смак виходить більш цікавий. Мариновані домашні печериці відмінно підійдуть
Відмінна закуска, для всіх любителів оселедця. Необхідні продукти: Оселедець малосольний – 2 шт Морква – 1 шт Кріп – 4-5 гілочок Сир
До святкового столу пропонуємо приготувати смачні і ситні курячі рулети з грибами. Для рецепта ідеально підходить куряче філе, яке легко нарізається і відбивається.
Існує тільки два методи засолювання риби – сухий і в розсолі. Кожен варіант по-своєму цікавий і дає неповторний результат. Мій рецепт заснований
Рецепт досить цікавий. Він сподобається тим, хто любить сало. Готується досить просто і виходить навіть смачніше, ніж ковбаса. Підійде для бутербродів
Бутерброди зі шпротами ідеально підійдуть як закуска для будь-якого святкового столу. Вони просто готуються, виходять дуже смачні. Вони залишаються смачними
Рецепт малосольної скумбрії, який мабуть, одним з кращих. Завдяки методу приготування зберігається текстура і щільність м’яса, приправи знаходяться
За цим рецептом у вас завжди вийде дуже смачна, свіжа, ніжна, малосольна скумбрія. Приготуйте, це дуже просто! Необхідні продукти: скумбрія –
Сьогодні один з дуже простих і смачних рецептів. На приготування йде не більше 20 хвилин (якщо яйце заздалегідь зварити) і з’їдається приблизно за цей же час.
Простий сніданок, перекус і навіть закуска на святковий стіл. Невеликий набір продуктів і у вас на столі дуже смачна страва. Продукти для начинки ви можете