Мариновані кабачки зі спеціями. Ви ще так не готували, а ми їмо ложками

Закуски

Мариновані кабачки зі спеціями – це чудова, пікантна, ароматна закуска, яка ідеально поєднується з шашликами та різними іншими стравами.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • кабачок, 1 шт;
  • цибуля, 1 шт;
  • солодкий перець; 1 шт;
  • помідори, 2 шт.;
  • часник, 2 зуб;
  • паприка чилі та солодка, коріандр, сіль, цукор;
  • соєвий соус, яблучний оцет.
  • олія соняшникова.

Процес приготування маринованих кабачків

Кабачок ріжемо в довільному порядку, кружечками або соломкою, солимо і залишаємо.

Цибулю ріжемо кубиком, часник дрібно січемо.

Солодкий перець ріжемо кубиком, також ріжемо кубиком помідори.

Розігріваємо трохи олії та обсмажуємо цибулю та часник близько 1.5 хвилини, додаємо солодкий перець, смажимо 1 хвилину і додаємо помідори. Перемішуємо і тушкуємо на мінімальному вогні до рясного соку і знімаємо з плити.

Кабачки віджимаємо від соку.

Змішуємо всі спеції за смаком, додаємо сіль та цукор по 0.5 ч.л., 2 столові ложки оцту та 3 столові ложки соєвого соусу, перемішуємо та виливаємо у кабачки.

Мариновані кабачки зі спеціями. Ви ще так не готували, а ми їмо ложками

Також у кабачки додаємо тушковані овочі та перемішуємо салат.

Мариновані кабачки зі спеціями. Ви ще так не готували, а ми їмо ложками

Накриваємо салат і відправляємо у холодильник на 2 години.

Мариновані кабачки зі спеціями. Ви ще так не готували, а ми їмо ложками

Дуже смачний, легкий і ароматний салат-закуска завжди подобається всім і його першим з’їдають.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар