Один із найпростіших і найшвидших рецептів смачного сніданку або перекусу з лавашем. Нічого складного та все бюджетно.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- лаваш тонкий, 1 шт;
- яйця, 3 шт.;
- молоко, 120 г;
- сіль та перець, зелень;
- помідор, 1 шт;
- сир твердий, 100 г.
Процес приготування твердий
Лаваш згортаємо трубочкою і ріжемо тонкою соломкою.
Перебиваємо яйця з молоком, солимо і перчимо на смак, можна всипати ароматні трави.
Лаваш викладаємо в молочно-яєчну масу та перемішуємо.
Сир натираємо на тертці. Помідор ріжемо кубиком або у довільному порядку.
Сковороду змащуємо олією або вершковим.
Лаваш викладаємо на сковороду рівним шаром, посипаємо сиром та зеленню, помідором.
Накриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні близько 15 хвилин.
Ріжемо порційними шматочками і подаємо до столу з різними соусами та салатами зі свіжих овочів.
Такий ситний та апетитний омлет із зеленню та сиром, ви можете зробити ще смачніше, якщо спочатку обсмажите печериці і потім до сковороди додайте лаваш з іншими інгредієнтами. Також можна на лаваш спочатку викласти шинку, порізану соломкою чи ковбасу, а потім уже посипати сиром та зеленню з помідорами. Так теж виходить ситний і цікавий, швидкий сніданок.