Кабачки можна готувати за різними рецептами, як досить складними, так і простими і легкими. Пропоную закуску з кабачків з кунжутом.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- кабачки, 500 г;
- борошно та крохмаль по 2 ст.л;
- сіль, перець, спеції та ароматні трави;
- часник, 2 зуб.;
- яйця, 3 шт.;
- олія соняшникова;
- кунжут.
Процес приготування закуски з кабачків
Кабачки вибирайте молоді, щоб не довелося прибирати шкірку, її можна просто за допомогою вилки надрізати по всій довжині.
Ріжемо на середні шматочки.
Змішуємо борошно із крохмалем, сіллю, перцем, різними спеціями та ароматними травами.
Висипаємо суміш у пакет, додаємо кабачки та перемішуємо.
Яйця збиваємо із сіллю та різними спеціями.
Висипаємо в яйця кабачки, перемішуємо і обсмажуємо шматочки в олії.
Виймаємо кабачки на тарілку, обсипаємо тертим часником і кунжутом, кропом.
Щоб кабачки не вбирали олію, ви можете їх запекти в духовці. Після того, як ви занурите шматочки в яйце, паніруйте в кунжуті і викладайте на деко, змащене маслом. Запікаємо при 180 градусах близько 15 хвилин до рум’яності. Кунжут можна змішати з тертим сиром або панірувальними сухарями.