Будь-який овочевий крем-суп – це покращена версія овочів, яка дозволяє засвоїти практично всі корисні речовини, які містяться в них. Вивчивши приготування овочевого крем-супу, ви ніколи не дасте пропасти овочам, завжди знайдете їм застосування.
Необхідні продукти:
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Петрушка.
- Лавровий лист.
- Чорний перець.
- Цибуля 1шт.
- Часник 1 зуб.
- Соняшникова олія.
- Картопля 3 шт.
- Кабачки 2шт.
- Сіль.
- Чорний перець.
- Багет.
- Оливкова олія.
- Сир пармезан”.
- Свіжа зелень.
Як приготувати крем-суп
Моркву, цибулю та часник очищаємо і кладемо в каструлю. Овочі нарізати не треба.
Потім до них кладемо петрушку, лавровий лист та чорний перець.
Також додаємо сіль та заливаємо водою. Варимо до готовності.
Цибулю очищаємо. Нарізаємо невеликими шматочками. Також дрібно нарізаємо один зубчик часнику.
На сковороду наливаємо олію. Кладемо туди нарізаний раніше часник і обсмажуємо.
Потім додаємо цибулю і також обсмажуємо.
Картоплю очищаємо та нарізаємо невеликими шматочками. Також додаємо в сковороду та обсмажуємо.
Кабачки миємо та очищаємо. Потім нарізаємо. Обсмажуємо із овочами.
Додаємо сіль та чорний перець для смаку. Добре перемішуємо.
Нарізаємо багет як на фото. Шматочки багету викладаємо в лист. Кожен шматочок поливаємо оливковою олією.
Потім на кожен шматочок посипаємо сир «Пармезан». Випікаємо 5-7 хвилин при t 200 °
Обсмажені овочі перекладаємо в каструлю і заливаємо бульйоном, у якому варилися наші овочі.
Виливаємо бульйон, у якому варилися овочі зі спеціями.
Разом із бульйоном кладемо варену моркву.
Подрібнюємо все блендером.
Накладаємо у тарілку. Для гарної подачі зверху посипаємо тертим сиром та прикрашаємо зеленню. Смачного!