Супи пюре
У даній рубриці наші кулінари діляться рецептами супів-пюре з фото і покрокові інструкції. Хочете приготувати смачний крем-суп? Ми покажемо як!
Крем-супи є по суті овочевим пюре, але мають менш густу консистенцію. Готують їх зазвичай з овочів: гарбуза, картоплі, моркви, капусти, а також круп і бобових, наприклад з квасолі або гороху. Овочі відварюють, іноді додають обжарку для аромату, а потім подрібнюють за допомогою погружного блендера. Заправити суп-пюре можна сметаною або густими вершками, також не забудьте додати в нього дрібно посічену свіжу зелень і, звичайно ж, сухарики. Ну що, уявили собі ідеальний суп-пюре? Спробуйте його приготувати разом з нашими авторами!
Будь-який овочевий крем-суп – це покращена версія овочів, яка дозволяє засвоїти практично всі корисні речовини, які містяться в них.
Гарбузовий суп – надзвичайно корисна перша страва з ніжною кремовою консистенцією, вираженим смаком і яскравим кольором. Сьогодні ми його приготуємо зі сметаною.
Дієтичний суп-пюре з кабачків – страва яка підійде дорослим і дітям. Ніжний, з кремовою консистенцією, корисний і дуже смачний. Беріть на замітку рецепт!
Ділюся рецептом овочевого супу-пюре з імбиром. Він готується дуже просто і швидко. Імбир надає йому особливу пікантність, смак виходить яскравим.
Гороховий суп-пюре з копченими реберцями – ситна, смачна перша страва з ніжною структурою, в якому копченості додають аромат і пікантний смак супу.
Сур-пюре з гречки – це оригінальний варіант подачі смачного і всім нам звичного гречаного супу, так знайомого з дитинства. Цей суп точно сподобається