Дієтичний суп-пюре з кабачків

Суп-пюре з кабачків - рецепт приготування Супи пюре

Дієтичний суп-пюре з кабачків – страва яка підійде дорослим і дітям. Ніжний, з кремовою консистенцією, корисний і дуже смачний. Беріть на замітку рецепт!

Готується суп-пюре з кабачків дуже просто і швидко. Виходить ніжний, бархатистий і ароматний. Щоб суп був більш дієтичним, додавайте нежирні вершки. А часник кладіть за бажанням. Суп ситний, корисний і дуже смачний!

Інгредієнти:

  • Кабачок – 2 Штуки (невеликого розміру)
  • Морква – 1 Штука
  • Цибуля ріпчаста – 1 Штука
  • Картопля – 2 Штуки
  • Часник – 1 Зубчик
  • Соняшникова олія – 20 мілілітрів
  • Вершки – 70 мілілітрів (жирність 10-12%)
  • Сіль – За смаком

Як приготувати “Дієтичний суп-пюре з кабачків”

Підготуйте інгредієнти для приготування супу-пюре з кабачків. Цибулю і моркву поріжте. Викладіть в каструлю з товстим дном. Налийте рафіновану соняшникову олію.

Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте моркву з цибулею 7-8 хвилин на невеликому вогні. Потім додайте нарізану картоплю. І нарізані кабачки.

Посоліть за смаком. Влийте 150 мл. води. Варіть овочі до м’якості. Додайте нарізаний часник.

Збийте блендером варені овочі з часником до консистенції пюре. Влийте вершки.

Перемішайте суп з вершками. Суп-пюре з кабачків готовий. Можна подавати до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар