Дієтичний суп-пюре з кабачків – страва яка підійде дорослим і дітям. Ніжний, з кремовою консистенцією, корисний і дуже смачний. Беріть на замітку рецепт!
Готується суп-пюре з кабачків дуже просто і швидко. Виходить ніжний, бархатистий і ароматний. Щоб суп був більш дієтичним, додавайте нежирні вершки. А часник кладіть за бажанням. Суп ситний, корисний і дуже смачний!
Інгредієнти:
- Кабачок – 2 Штуки (невеликого розміру)
- Морква – 1 Штука
- Цибуля ріпчаста – 1 Штука
- Картопля – 2 Штуки
- Часник – 1 Зубчик
- Соняшникова олія – 20 мілілітрів
- Вершки – 70 мілілітрів (жирність 10-12%)
- Сіль – За смаком
Як приготувати “Дієтичний суп-пюре з кабачків”
Підготуйте інгредієнти для приготування супу-пюре з кабачків. Цибулю і моркву поріжте. Викладіть в каструлю з товстим дном. Налийте рафіновану соняшникову олію.
Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте моркву з цибулею 7-8 хвилин на невеликому вогні. Потім додайте нарізану картоплю. І нарізані кабачки.
Посоліть за смаком. Влийте 150 мл. води. Варіть овочі до м’якості. Додайте нарізаний часник.
Збийте блендером варені овочі з часником до консистенції пюре. Влийте вершки.
Перемішайте суп з вершками. Суп-пюре з кабачків готовий. Можна подавати до столу.