Смачні свинячі реберця в особливому соусі

Свинячі ребра в особливому соусі, рецепт приготування Закуски

Даний рецепт стане у вас найулюбленішим з приготування ребер. Пікантний соус додає м’ясу неповторний смак, від якого будуть без розуму всі без винятку. Ароматні, ніжні і чудово смачні ребра варто спробувати хоча б раз!

Просто неможливо втриматися! Готуються вони дуже просто і швидко. Навіть недосвідчений кулінар зможе приготувати. Підійдуть, як для вечері з будь-яким гарніром, так і для святкового столу.

Основні інгредієнти:

  • Свинячі ребра

Додаткові інгредієнти для соусу:

  • Одна ч. л. меду / кетчуп / сацібелі / майонез / трошки гірчиці.

Переходимо до приготування свинячих ребер

У глибокому посуді з’єднайте всі продукти для соусу, які вказані вище. Перемішайте їх до однорідного стану.

Поріжте ребра на порційні шматки, складіть у каструлю і залийте соусом.

Закрийте каструлю кришкою і поставте в холодильник на 12-24 години.

Мариновані ребра викладіть у форму і поставте в духовку. Готуємо при 170 ° до готового стану.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар