Гарбузовий суп зі сметаною

Гарбузовий суп зі сметаною - відмінний рецепт Супи пюре

Гарбузовий суп – надзвичайно корисна перша страва з ніжною кремовою консистенцією, вираженим смаком і яскравим кольором. Сьогодні ми його приготуємо зі сметаною.

Гарбузовий суп-пюре готується дуже просто і швидко. Виходить надзвичайно ніжним, оксамитовим, смачним і корисним. Часник додавайте за бажанням, але він надає аромат і пікантність. Сметану беріть будь-якої жирності. Суп можна рекомендувати для дитячого і дієтичного харчування.

Інгредієнти:

  • Гарбуз – 600 Грам
  • Цибуля ріпчаста – 1 Штука
  • Морква – 1 Штука
  • Картопля – 2 Штуки
  • Часник – 1 Зубчик
  • Вершкове масло – 30 Грам
  • Бульйон м’ясний – 250 мілілітрів (або вода)
  • Сметана – 120 Грам
  • Сіль – За смаком

Кількість порцій: 4-5

Як приготувати “Гарбузовий суп зі сметаною”

Підготуйте інгредієнти для приготування супу з гарбуза. Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і наріжте. Викладіть в каструлю. Додайте вершкове масло.

Тушкуйте цибулю в олії 7-8 хвилин до прозорості. Зажарювати не треба. Картоплю і моркву очистіть, помийте, наріжте довільно і викладіть в каструлю з цибулею.

Гарбуз почистіть, помийте і наріжте. Додайте в каструлю до інших овочів. Налийте бульйон або воду і поставте каструлю з овочами на плиту.

Варіть овочі до м’якості. Після додайте сіль за смаком і часник. Збийте овочі в бульйоні блендером до консистенції пюре.

Викладіть в суп сметану. Перемішайте суп зі сметаною. Суп з гарбуза зі сметаною готовий. Подавайте на перше в обід.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар