Цукрові трубочки

Цукрові трубочки - відмінний рецепт Домашня випічка

Трубочки готуються дуже просто – у вас вийде ніжне і м’яке тісто на сметані. Краще брати жирну сметану і якісне вершкове масло.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • цукор – 8 ст.л;
  • сметана жирна – 125 г;
  • масло вершкове або якісний маргарин – 200 г;
  • борошно – 320 г.

Процес приготування трубочок

Вершкове масло добре охолоджуємо і ріжемо кубиками.

Борошно просіваємо і в неї кладемо масло кубиками.

Швидко перетираємо масу в крихту, потім вливаємо сметану і добре вимішуємо тісто.

Щоб було зручно працювати, ділимо тісто на 8 частин.

Кожну частину розкачуємо в тонкий пласт, який посипаємо цукром і звертаємо в тугу трубочку.

Кожну трубочку ріжемо на порційні трубочки, які кладемо в цукор і обкачуємо їх в ньому.

Деко застеляємо пергаментом і викладаємо трубочки.

Розігрів духовки – до 170 градусів, час випікання – близько 40 хвилин до золотистого кольору.

Порада: якісна і жирна сметана зроблять корочку печива хрусткою, а внутрішню частину дуже м’якою.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар