Пекла вже втретє і ще пектиму. Рецепт зі старої газети, який користувався великою популярністю

Домашня випічка

Якщо ви думаєте, що ще приготувати на вечерю, щоб здивувати та порадувати родину, спробуйте рецепт пиріжків з рибою. Вони готується просто і виходить дуже смачними. Крім того, продукти для страви завжди є в холодильнику.

Необхідні продукти:

  • Вода – 100 мл;
  • Яйце – 2 шт;
  • Сіль – 0,5 ч. л;
  • Вершкове масло – 20 г;
  • Цукор – 1 ч. л;
  • Дріжджі – 1 ч. л;
  • Борошно – 220 г;
  • Біла риба філе – 150 г;
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт;
  • Рис – 25 г.

Покроковий процес приготування:

Заздалегідь для даного рецепту слід підігріти воду приблизно до 40 градусів і розтопити масло окремо.

У теплу воду розбиваємо одне яйце і додаємо вершкове масло, цукор, дріжджі та солимо. Суміш необхідно перемішати, щоб усі розсипчасті інгредієнти розчинилися.

До яєчної суміші висипаємо борошно у два підходи по 110 г кожен. Після цього замішуємо тісто, накриваємо ганчіркою і даємо піднятися протягом 2 годин у теплому місці.

У цей час відварюємо філе риби 15 хвилин, вода, в якій варимо, має бути підсоленою.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями. Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо на невеликому вогні цибулю до золотистого кольору.

У блендер викладаємо цибулю та філе і подрібнюємо до стану фаршу.

Відварюємо рис до готовності та додаємо до фаршу з риби, перемішуємо.

Тісто розділяємо на 7 рівних частин і формуємо їх колобки. Ці кульки потрібно розкачати та зліпити з них човники. У поглиблення човна кладемо начинку з риби.

Пекла вже втретє і ще пектиму. Рецепт зі старої газети, який користувався великою популярністю

Деко застилаємо пергаментом для випікання і викладаємо на нього майбутні пиріжки. Розбиваємо в окрему миску яйце і змащуємо тісто.

Ставимо лист у розігріту до 230 градусів духовку і випікаємо 10-15 хвилин.

Пекла вже втретє і ще пектиму. Рецепт зі старої газети, який користувався великою популярністю

У результаті ми отримуємо смачні пиріжки з рибою, які добре поєднуватимуться з іншою випічкою. Це бюджетна страва, яку можна готувати хоч кожен день.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар