Казково смачні еклери з найпростіших продуктів! Мало хто знає цей рецепт

Домашня випічка

Ці еклери точно вам догодять, адже це справжня смакота. Вироби виходять смачні, ніжні та навіть красивіші ніж у магазині.

Необхідні продукти:

  • 150 гр борошна;
  • 250 мілілітрів води;
  • 100 гр вершкового масла;
  • 4 яйця;
  • Сіль;
  • 250 мл вершків 33%;
  • 50 г цукрової пудри.

Покроковий процес приготування:

Спочатку треба обов’язково просіяти борошно через сито.

У каструлю наллємо 250 мл води і посолимо. Потім покладемо 100 г вершкового масла.

Поставимо на сильний вогонь. Помішуємо дерев’яною лопаткою, щоб масло швидше розтануло.

Коли вода починає закипати, вмикаємо вогонь. Висипаємо борошно і перемішуємо до однорідності. Робити це потрібно швидко.

Включаємо плиту і розтираємо тісто до випаровування всієї вологи. Як тільки тісто починає прилипати на дно, прибираємо з плити.

Охолоджуємо до теплого стану. По одній штуці вмішуємо 3 яйця.

Четверте яйце збовтуємо в окремій мисці. Додаємо потроху, домагаючись стану густої сметани.

Беремо кондитерський пакет та перекладаємо в нього тісто. Видавлюємо вироби на лист на достатній відстані один від одного.

Казково смачні еклери з найпростіших продуктів! Мало хто знає цей рецепт

Випікаємо в духовці 30-35 хвилин при температурі 200 градусів.

Вироби готові, вони сильно збільшилися у розмірі та стали дуже смачними.

Приготуємо крем.

Візьмемо вершки та зб’ємо їх міксером. Поступово додамо цукрову пудру.

Готовий крем перекладаємо в кондитерський пакет із спеціальною насадкою, вкачуємо вміст у наші вироби, потім за бажанням посипаємо цукровою пудрою.

Все готово, можна викладати на тарілку та пригощати гостей! Смачного.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар