Смачний та нескладний рецепт: простий рулет до чаю

Домашня випічка

Багато хто пам’ятає м’які та ніжні рулети з кремом та абрикосовим варенням, які раніше продавалися в будь-якому відділі кулінарії. Продавали їх не лише тому, що вони були смачними, а й за найпростіший склад, на який виробники багато не витрачали і тому робили у величезних кількостях.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • цукор та борошно по 5 ст.л;
  • яйця, 3 шт.;
  • ванілін;
  • молоко, 3 ст. л;
  • розпушувач, 0.5 ч. л;
  • згущене молоко варене, 280 г;
  • банани.

Процес приготування рулету

Яйця збиваємо до стійкої піни, всипаємо цукор та ванілін, збиваємо до густини. Вливаємо молоко, збиваємо.

Всипаємо просіяне борошно та розпушувач.

Деко застеляємо пергаментом і виливаємо тісто.

Випікаємо за 180 градусів близько 7 хвилин.

Виймаємо з форми, прибираємо пергамент і залишаємо охолоджуватись на столі, накривши вологим рушником і згорнувши в трубочку. Через 30 хвилин можна розгорнути.

Вареним згущеним молоком змащуємо бісквіт. Беремо банани, викладаємо на один край бісквіту та згортаємо рулет.

Смачний та нескладний рецепт: простий рулет до чаю

Рулет можна обсипати пудрою або полити розтопленим шоколадом, викласти крем із збитих жирних вершків або сметани із пудрою. У будь-якому випадку у вас буде дуже смачний і ніжний десерт.

Смачний та нескладний рецепт: простий рулет до чаю

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар