Багато хто пам’ятає м’які та ніжні рулети з кремом та абрикосовим варенням, які раніше продавалися в будь-якому відділі кулінарії. Продавали їх не лише тому, що вони були смачними, а й за найпростіший склад, на який виробники багато не витрачали і тому робили у величезних кількостях.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- цукор та борошно по 5 ст.л;
- яйця, 3 шт.;
- ванілін;
- молоко, 3 ст. л;
- розпушувач, 0.5 ч. л;
- згущене молоко варене, 280 г;
- банани.
Процес приготування рулету
Яйця збиваємо до стійкої піни, всипаємо цукор та ванілін, збиваємо до густини. Вливаємо молоко, збиваємо.
Всипаємо просіяне борошно та розпушувач.
Деко застеляємо пергаментом і виливаємо тісто.
Випікаємо за 180 градусів близько 7 хвилин.
Виймаємо з форми, прибираємо пергамент і залишаємо охолоджуватись на столі, накривши вологим рушником і згорнувши в трубочку. Через 30 хвилин можна розгорнути.
Вареним згущеним молоком змащуємо бісквіт. Беремо банани, викладаємо на один край бісквіту та згортаємо рулет.
Рулет можна обсипати пудрою або полити розтопленим шоколадом, викласти крем із збитих жирних вершків або сметани із пудрою. У будь-якому випадку у вас буде дуже смачний і ніжний десерт.