Пеку манник тільки за маминим рецептом: готується швидко, а з’їдається ще швидше

Домашня випічка

Дивовижно м’який та ніжний пиріг із манної крупи з бананами. Ароматне диво чудово підходить до сніданку, полуденку. Замість банана ви можете використовувати різні фрукти і ягоди.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • манна крупа та борошно по 2 склянки;
  • яйця, 3 шт.;
  • цукор, 1.5 склянки;
  • кефір або молоко, 2 склянки;
  • розпушувач, 1 пакетик;
  • банани, 5 шт;
  • шоколад, плитка;
  • масло вершкове, 60 г.

Процес приготування манника

У манну крупу вливаємо кефір або молоко, перемішуємо і залишаємо на 20 хвилин, щоб набухла крупа.

Вливаємо розтоплене вершкове масло, перемішуємо.

Яйця збиваємо із цукром до пишності маси.

Манну масу змішуємо з яєчною, всипаємо просіяне борошно з розпушувачем.

Банани вибирайте щільні, щоб можна було легко нарізати кружечками.

Вмішуємо банани у тісто, всипаємо тертий шоколад, перемішуємо.

Деко застеляємо пергаментом і виливаємо тісто, розрівнюємо.

Випікаємо при 180 градусах близько 20-30 хвилин до готовності.

Пиріг виходить повітряним, м’яким, дуже ароматним.

Пеку манник тільки за маминим рецептом: готується швидко, а з'їдається ще швидше

Якщо заміните банани ягодами, тоді попередньо змішайте їх з крохмалем, щоб вони не сильно текли при випіканні. Це стосується свіжих та розморожених, консервованих ягід. Персики також вибирайте щільні, щоб часточки зберігали форму.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар