Готую вже 20 років, жодного разу не пошкодувала. Найшвидший, практичний та смачний рулет

Домашня випічка

Сьогодні ми з вами приготуємо ще одну чудову страву, всі продукти досить доступні і при цьому не вимагають надто багато часу на приготування їжі. Озбройтеся ручками та записуйте.

Необхідні продукти:

  • цукор;
  • сіль;
  • дріжджі;
  • вода;
  • білий сир;
  • 6 склянок пшеничного борошна;
  • кунжут;
  • соняшникова олія;
  • яйце;
  • чорний кмин.

Покроковий процес приготування:

Візьмемо одну чайну ложку цукру, додамо одну чайну ложку дріжджів (приблизно 6 грам), а також 3 склянки води, все ретельно перемішаємо.

Кладемо одну чайну ложку солі та 6 склянок пшеничного борошна. Тепер все ретельно перемішуємо, щоб не залишилося жодних грудочок. Спочатку можна скористатися дерев’яною лопаткою, а потім розминати тісто руками.

Потім розкачуємо тісто і нарізаємо його на 15 однакових частин.

Готую вже 20 років, жодного разу не пошкодувала. Найшвидший, практичний та смачний рулет

Змащуємо олією усі частини, розкачуємо в ковбаски. Тепер ковбаски викладаємо на лист. Залишаємо на 20 хвилин, для цього олії має бути досить багато, тепер кожну смужку тіста добре розкачуємо.

Зверху посипаємо білим сиром, загортаємо ковбаски у рулети. Їх у вас має вийти досить багато.

Готую вже 20 років, жодного разу не пошкодувала. Найшвидший, практичний та смачний рулет

Зі всіх виробів формуємо один великий рулет, загортаючи його по спіралі.

Готую вже 20 років, жодного разу не пошкодувала. Найшвидший, практичний та смачний рулет

Викладаємо його на деко, зверху змащуємо жовтком, щоб у випічки утворилася гарна рум’яна скоринка. Зверху можна посипати кунжутом та чорним кмином для більшого аромату.

Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці до готовності.

Готую вже 20 років, жодного разу не пошкодувала. Найшвидший, практичний та смачний рулет

Нарізайте на частини та ставте чайник. Смачного. Ароматний рулет готовий. Крім того, варто відзначити, що він ще дуже соковитий, тому вам, точно, сподобається. Рулети також можна ламати руками на шматочки, виходить досить зручно.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар