Тістечко 1000 бульбашок. Без желатину і печива

Домашня випічка

Тістечко 1000 бульбашок виходить дуже красивим і смачним, з ідеальним поєднанням найніжнішого суфле і пісочного тіста.

Необхідні продукти:

  • Борошно – 200 грам
  • Жовтки – 3 штуки
  • Вершкове масло – 130 грам
  • Розпушувач – 0,5 чайної ложки
  • Цукрова пудра – 80 грам
  • Ванілін і дрібка солі

Інгредієнти для приготування суфле:

  • Білки – 3 штуки
  • Сметана – 400 грам
  • Йогурт – 200 грам
  • Цукор – 130 грам
  • Кукурудзяний крохмаль або борошно – 30 грам
  • Ягоди або фрукти – за бажанням
  • Ванілін – за смаком
  • Дрібка солі

Як приготувати тістечко

Необхідно, щоб жовтки були холодними, вершкове масло охолодженим і нарізаним на кубики.

Борошно просійте, змішайте з розпушувачем, сіллю і ваніліном, за смаком додайте цукрову пудру.

Потім додайте туди вершкове масло і перетріть руками в крихту. Це необхідно робити дуже швидко, щоб масло не розтануло.

Зробіть поглиблення, викладіть туди жовтки і швидко вимісіть тісто, потім приберіть в пакеті в холодильник.

Продукти для начинки теж повинні бути холодними.

Змішайте сметану з йогуртом, всипте крохмаль і ванільний цукор, перемішайте віночком до однорідності.

Змішайте білки з сіллю і збийте одну хвилину, потім частинами всипте цукор і збийте до пишності і м’яких піків.

Додайте білки в масу, перемішайте віночком.

Візьміть фрукти за своїм смаком і бажанням і наріжте шматочками.

Застеліть форму пергаментом, викладіть більшу частину тіста, розрівняйте, викладіть шматочки фруктів, знову розрівняйте і викладіть крем рівним шаром.

Відщипніть по шматочку тісто або натріть і викладіть на крем.

Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте близько 40 хвилин.

Тістечко 1000 бульбашок. Без желатину і печива

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар