Смачний бісквітний рулет за 30 хвилин

Бісквітний рулет за 30 хвилин, рецепт приготування Домашня випічка

Навіщо купувати в магазині, якщо можна приготувати вдома. Рулет виходить ніжним, смачним і м’яким. Готується дуже легко і з найпростіших продуктів.

Необхідні інгредієнти:

  • 90 г борошна пшеничного;
  • 3 курячих яйця;
  • 80 г цукру;
  • щіпка ванілі;
  • 200 г будь-якого повидла.

Спосіб приготування бісквітного рулету

Найкраще все збити за допомогою міксера.

Спочатку розбийте яйця в глибокий посуд, збивайте поступово всипаючи цукор.

Потім додайте ваніль і збивайте до утворення однорідної повітряної маси.

Просійте борошно і всипте її в яєчну масу. Гарненько перемішайте, щоб маса стала однорідної консистенції.

Візьміть деко і накрийте пергаментним папером. Вилийте на нього приготоване тісто і розрівняйте його по всьому листу до приблизно однакової товщини.

Поставте бісквіт випікатися на 10 хвилин в попередньо розігріту духовку до 190 °. Перевірте на готовність пальцем, просто натисніть на бісквіт. Якщо палець не провалюється, то бісквіт готовий.

Готовий бісквіт переверніть на рушник, застелений на робочу поверхню, і акуратно зніміть пергамент.

За допомогою рушники згорніть бісквіт в щільний рулетик. Залиште його на 10 хвилин, нехай охолоне.

Потім обережно розгорніть рулет в зворотне положення і обріжте нерівні краї, якщо вони є.

Повністю змастіть бісквіт рівним шаром повидла і скрутіть його назад в рулет.

Оберніть рулетик харчовою плівкою і приберіть приблизно на 15 хвилин в холодне місце. Чим довше постоїть рулет в холодильнику, тим краще просочиться.

Готовий рулет можете посипати цукровою пудрою.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар