Смачні подушечки до чаю на швидку руку

Домашня випічка

Готується ця смакота за кілька хвилин. Дивовижно смачні, ароматні і м’якенькі подушечки до чаю.

Продукти

  • Борошно пшеничне – 200 г
  • Вершкове масло – 50 г
  • Розпушувач – 1 ч. Ложка
  • Цедра лимона – 1 ч. Ложка
  • Сметана – 1 ст. ложка
  • Цукор – 2 ст. ложки
  • Ванільний цукор – 1 упаковка
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукрова пудра
  • Олія соняшникова для смаження

Подушечки до чаю: рецепт приготування

Змішати борошно, цедру лимона і розпушувач.

У глибоку миску класти розм’якшене масло, додати сметану.

Потім, яйце, цукор і ванільний цукор. Все збити, до однорідності.

Порційно всипати борошняну суміш і замісити тісто.

Загорнути готове тісто в харчову плівку і прибрати в холодильник на 15-20 хвилин.

Далі, розкачати тісто в пласт (5-7 мм завтовшки) і нарізати на квадратні шматочки (приблизно 2 см стороною).

Нагріти на сковороді соняшникову олію, обсмажити шматочки тіста з двох сторін, до золотистого кольору.

Готові подушечки викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію.

Охолодити, посипати цукровою пудрою. Все готово. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар