Рогалики виходять дуже смачними! А головне дуже швидко і просто готуються. Всі необхідні продукти знайдуться на кухні. Так що швиденько приступайте!
Які інгредієнти знадобляться:
- Курячі яйця – дві штуки
- Масло вершкове – 200 г
- Дріжджі сухі – 10 г
- Борошно – три склянки
- Цукру – половину склянки
- Для начинки – будь-яке варення (джем, повидло)
Приступаємо до приготування смачненьких рогаликів
Спочатку борошно просіваємо, а після додаємо до нього дріжджі. Мішаємо інгредієнти.
Масло трохи підморожуємо в морозильній камері. Натираємо його прямо в борошно з дріжджами. Розтираємо все прямо руками. Повинна вийти дрібна крихта.
Два яйця збиваємо в окремому посуді до отримання пишної маси. Додаємо в тісто і ретельно розмішуємо. Відставляємо тісто в сторону на 15 хвилин, щоб воно подихало.
Розкачуємо одну частину тіста в тоненький круглий пласт і змащуємо по всій поверхні обраною начинкою, відступивши трохи від країв. Потім ріжемо на шматки і звертаємо їх у рогалики.
Деко посипаємо борошном і викладаємо на нього рогалики, дотримуючись невеликої відстані.
Включаємо духовку для розігріву на 180 °, а після поміщаємо рогалики приблизно на 20 хвилин.