Швидкі і смачні, пишні рогалики

Пишні рогалики, рецепт приготування Домашня випічка

Рогалики виходять дуже смачними! А головне дуже швидко і просто готуються. Всі необхідні продукти знайдуться на кухні. Так що швиденько приступайте!

Які інгредієнти знадобляться:

  • Курячі яйця – дві штуки
  • Масло вершкове – 200 г
  • Дріжджі сухі – 10 г
  • Борошно –  три склянки
  • Цукру – половину склянки
  • Для начинки – будь-яке варення (джем, повидло)

Приступаємо до приготування смачненьких рогаликів

Спочатку борошно просіваємо, а після додаємо до нього дріжджі. Мішаємо інгредієнти.

Масло трохи підморожуємо в морозильній камері. Натираємо його прямо в борошно з дріжджами. Розтираємо все прямо руками. Повинна вийти дрібна крихта.

Два яйця збиваємо в окремому посуді до отримання пишної маси. Додаємо в тісто і ретельно розмішуємо. Відставляємо тісто в сторону на 15 хвилин, щоб воно подихало.

Розкачуємо одну частину тіста в тоненький круглий пласт і змащуємо по всій поверхні обраною начинкою, відступивши трохи від країв. Потім ріжемо на шматки і звертаємо їх у рогалики.

Деко посипаємо борошном і викладаємо на нього рогалики, дотримуючись невеликої відстані.

Включаємо духовку для розігріву на 180 °, а після поміщаємо рогалики приблизно на 20 хвилин.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар