Рогалики з повидлом. Швидка випічка до чаю з тіста на мінералці

Домашня випічка

Рогалики з повидлом – смачний десерт з доступних продуктів, який сподобається багатьом.

Необхідні продукти:

  • Борошно – дві склянки
  • Олія – половина склянки
  • Цукор – одна столова ложка
  • Мінеральна вода з газом – половина склянки
  • Варення або джем – половина склянки
  • Дрібка солі

Покроковий процес приготування:

Необхідно, щоб всі інгредієнти були кімнатної температури.

Сіль змішайте з цукром, додайте олію і мінералку, перемішайте міксером.

Просійте борошно і порціями додайте в рідку масу. Вимісіть м’яке, еластичне тісто, не переборщіть з борошном, щоб рогалики вийшли пишними.

Тісто накрийте рушником і залиште на 10-15 хвилин.

Потім з тіста розкатайте пласт товщиною близько 5 мм і розріжте його на трикутники. Викладіть начинку на широкий край і скрутіть рогалики.

Викладіть рогалики на застелене пергаментом деко і випікайте 25 хвилин при 200 градусах.

Порада: джем або варення повинні бути густими, щоб начинка не розтеклася. Зверху рогалики можете змастити збитим яйцем, посипте кунжутом або маком за бажанням.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар