Рецепт дивовижних кабачковий оладок з тягучим сиром і зеленню

Соковиті кабачкові оладки - рецепт приготування Оладки

Такі соковиті, ніжні і смачні овочеві оладки з сиром сподобаються, як дорослим, так і дітям. Ідеально підійдуть для сніданку або перекусу протягом дня. А також стануть прекрасним гарніром для вечері.

Потрібні такі інгредієнти:

  • 450-500 г кабачків;
  • Кріп, петрушка на ваш смак;
  • 120 г моркви;
  • 60-80 г цибулі;
  • 50-70 г сиру твердих сортів;
  • Одне яйце;
  • Один зубець часнику;
  • Кілька ст. л. борошна;
  • Сіль, перець на ваш смак;
  • Для смаження -олія соняшникова.

Переходимо до процесу приготування кабачкових оладок

Зелень необхідно помити і дрібненько посікти. Сир тремо за допомогою терки.

Всі овочі слід очистити і після натерти. Скласти їх в один посуд, посолити і розмішати. Даємо їм постояти десять хвилин, а після віджимаємо від виділиної рідини.

В овочі відправляємо тертий сир, посічену зелень і видавлюємо часник. Потім вбиваємо яйце і мішаємо.

Всипаємо дві ст. л. з гіркою борошна і вимішуємо. Якщо тісто виходить рідкуватим, то всипаємо ще ложку борошна.

Наливаємо в сковорідку олію і поміщаємо на вогонь. Як нагріється, приступаємо до смаження оладок: викладаємо по одній ст. л. овочевого тіста і смажимо оладки з однієї й іншої сторони на помірному вогні до золотистості.

Всього вийде оладок близько 12 штук.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь