Рецепт домашнього тонкого лаваша: просто і смачно

Домашній лаваш, рецепт приготування Домашня випічка

Лаваш виходить дуже смачним і зробите ви його швидко.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • дріжджі сухі – 5 г,
  • сіль – 5 г;
  • цукор – половина ч.л;
  • олія рослинна – 20 г;
  • вода тепла – 200 г;
  • борошно – 600 г.

Процес приготування лаваша

У рецепті вказана кількість продуктів на 20 штук лаваша.

У рецепті дано кількість продуктів на 20 штук лаваша.

З’єднуємо всі продукти і вимішуємо м’яке тісто. Ділимо його на 15 – 20 частин, обертаємо плівкою і залишаємо в теплі на 20 хвилин.

Кожен шматочок розкатайте в тонкий корж і якщо вмієте, то і розтягніть руками – коржі повинні бути дуже тонкими.

Обсмажуємо в двох сторін на сухій сковороді. Викладаємо на тарілку і скроплюємо водою, накриваємо тарілкою або плівкою.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар