Приголомшливий пиріг. Він дуже ніжний і шалено смачний з чудовим кремом.
Продукти:
- 70 г борошна
- 2 курячих яйця
- 50 г цукру
- 25 г вершкового масла
- 100 мл. молока
- 800 гр. яблук
- лимон
- дві ч.л. розпушувача
Процес приготування:
Збиваємо до утворення піни яйця, додаємо цукор і збиваємо до пишної, однорідної білої маси.
Прибираємо з яблук шкірку і середину, розрізаємо на тоненькі часточки, видавлюємо на них лимонний сік.
В раніше приготовлену масу вливаємо молоко, борошно просіяне, розтоплене вершкове масло, сіль, розпушувач. Потім вимішуємо тісто.
Приготовану форму для випічки застеляємо пергаментним папером. Кладемо отримане з яблуками тісто і рівномірно розрівнюємо. За смаком посипаємо корицею і цукром, викладаємо шматочки масла.
У розігріту до 180 гр. духовку ставимо форму і випікаємо близько 30-35 хвилин.