Приголомшливий рецепт солоних рогаликів з сирною начинкою

Рогалики з сирною начинкою - рецепт приготування Домашня випічка

Ви будете здивовані, але звичні нам рогалики можна приготувати не тільки з солодкою начинкою, але і з солоною. На пиріжки вони не будуть схожі. Рогалики виходять ніжнішими, смачними і вишуканими. Їх можна подати навіть на святковий стіл в якості закуски.

Необхідні такі продукти:

  • Масло вершкове – 150 г;
  • Цукор – 60 г;
  • Яйця – дві штуки;
  • Молоко – 400 мл;
  • Дріжджі – 7 г;
  • Борошно – 650 г;
  • Дрібка солі;
  • Сир м’яких сортів – 300 г;
  • Зелень на ваш смак;
  • Кунжут для присипки;
  • Жовток.

Переходимо до етапного процесу приготування солоних рогаликів

Тісто готується дуже просто. Яйця розбиваємо, всипаємо в них цукор, додаємо дрібку солі, мішаємо.

Вливаємо молоко, всипаємо дріжджі і борошно, яке перед цим потрібно просіяти.

Вимішуємо тісто і переносимо його в тепло. Залишаємо там його на 60 хвилин.

Тісто ділимо на десять однакових шматків. Розкачуємо всі, обмазуємо маслом і складаємо один на одного по п’ять штук.

Формуємо дві піраміди з однієї й іншої стопки коржів. Заморожуємо тісто протягом півгодини.

Тепер займемося начинкою і формуванням рогаликів. Дрібненько натираємо сир, січемо дрібно зелень і змішуємо їх.

Витягуємо тісто з морозилки і ріжемо на трикутники.

Кладемо на всі трикутники начинку і скручуємо в рогалик. Змащуємо кожен жовтком.

5. Розміщуємо на півгодини в духовку. Випікаємо при 180 °. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар