Завдяки цьому рецепту, ви приготуєте найніжніший медовик. Він буде буквально танути в роті! Готувати улюблений торт за цим рецептом одне задоволення. Так як все досить просто в порівнянні з іншими рецептурами. Обов’язково потіште смачним тортиком себе і всіх своїх близьких.
Щоб приготувати коржі візьміть такі інгредієнти:
- 50 г вершкового масла;
- 3 склянки борошна;
- 2 курячих яйця;
- 2 ст. л. меду;
- 1 склянка цукру;
- 2 ч. л. соди.
Щоб приготувати крем візьміть такі інгредієнти:
- 1 склянка цукру;
- 3 ст. л. борошна;
- 750 мл молока;
- 350 г вершкового масла;
- 2 курячих яйця.
Покроковий процес приготування медовика
Готуємо коржі
У глибокому посуді розтираємо яйця разом з медом і цукром.
Потім додаємо вершкове масло і розтоплюємо масу за допомогою водяної бані.
Після того, як вершкове масло стане рідким, прибираємо масу з вогню і всипаємо соду. Повинна з’явиться піна.
Останнім всипаємо борошно і приступаємо до замісу тіста. Тісто виходить не липким.
Ділимо тісто на вісім однакових шматків і розкачуємо, на присипаній борошном поверхні, в пласти однакового розміру.
По черзі поміщаємо заготовки випікатися в духовку. Готуємо при 180 ° до коричневого кольору.
Готові коржі обрізаємо, щоб були рівні й однакові. Обрізки подрібнюємо в крихту.
Готуємо крем
У ємність розбиваємо яйця, всипаємо цукор і перетираємо. Після додаємо решту складових і розтоплюємо на водяній бані. Поки вариться крем потрібно весь час помішувати. Варимо до густоти, прибираємо з вогню і даємо остигнути. Потім збиваємо за допомогою міксера до пишності.
Збираємо тортик
Кожен корж Промазуємо кремом і збираємо воєдино. Верхівку і боки тортика теж змащуємо кремом і посипаємо крихтою з обрізків.
Розміщуємо медовик на 2-3 години в холодильник.