Настільки пишні оладки, що більше схожі на пончики. М’які, повітряні, причому не опадають, коли ви знімаєте їх зі сковорідки.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- яйця, 4 шт;
- цукор, 100 г;
- сіль дрібка;
- олія соняшникова, 5 ст.л;
- сметана, 150 г;
- розпушувач, 2 ч.л;
- борошно, близько 500 г.
Процес приготування пампушків як оладки
Ніколи не забувайте про те, що для повітряної здоби, всі продукти повинні бути однакової, кімнатної температури.
Яйця змішуємо з сіллю і цукром і перебиваємо масу віночком.
Вливаємо сметану – беріть більш жирну, так гарантовано страва вийде ідеальною.
Всипаємо просіяне борошно з розпушувачем, але частинами.
Вимішуємо м’яке і еластичне тісто.
Стіл присипаємо борошном і розкачуємо пласт товщиною до 1 см.
Вирізаємо склянкою кружечки і опускаємо їх в гарячу олію. Обсмажуємо з двох сторін до рум’яності.
Посипаємо цукровою пудрою або подаємо зі сметаною, медом, варенням, дуже смачно виходить з ягідними соусами, шоколадною пастою.