Найпростіший рулет до чаю

Найпростіший рулет до чаю - детальний рецепт Домашня випічка

Такий рулет ви зробите швидше і легше. Чим будете возитися з шоколадним тортом. Але на смак, рулет не поступається жодному торту.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця – 4 шт;
  • цукор – 1\2 склянки;
  • ванільний цукор за смаком;
  • молоко – 3 ст.л;
  • сіль – дрібка;
  • какао – 6 ст.л;
  • розпушувач – 1 ч.л;
  • борошно – 1\2 склянки.

Для приготування крему необхідно:

  • сметана жирна або вершки – 230 г;
  • пудра цукрова – 130 г;
  • ванілін за смаком;
  • вершкове масло розм’якшене – 120 г.

Процес приготування рулету

Яйця збиваємо з цукром і сіллю, ваніліном і збиваємо міксером близько 4 хвилин до пишності.

Вливаємо молоко і збиваємо.

Борошно просіваємо і змішуємо з розпушувачем, всипаємо в масу і збиваємо.

Просіваємо какао, збиваємо до однорідності.

Деко застеляємо пергаментом і виливаємо тісто, рівномірно розподіляємо по папері.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо бісквіт близько 12 хвилин, перевіряйте готовність.

Знімаємо з гарячого бісквіта папір і і скручуємо рулет, накриваємо рушником і залишаємо до повного охолодження.

Розм’якшене вершкове масло збиваємо до пишності, додаємо пудру і ванілін за смаком, збиваємо.

Додаємо сметану або вершки і збиваємо масу до легкості.

Змащуємо бісквіт кремом і звертаємо назад в рулет, накриваємо його плівкою і відправляємо в холодильник на 4 години.

За смаком можете посипати пудрою або полити глазур’ю.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар