Класична найсмачніша сирна шарлотка

Класична сирна шарлотка, рецепт приготування Домашня випічка

Багато хто вже забули про цей рецепт. Але, на нашу думку, він найкращий! Шарлотка виходить м’якою, легкою і приголомшливо смачною! А багато продуктів ви знайдете у себе на кухні, що полегшить процес приготування.

Візьміть наступні продукти:

  • Сир домашній – 400 г;
  • Яблука – дві штучки;
  • Пекарський порошок – 10 г;
  • Курячі яйця – п’ять штучок;
  • Борошно – 450 г;
  • Масло вершкове – 200 г;
  • Цукор – 250 г

Готуємо найсмачнішу сирну шарлотку

У глибокий посуд розбиваємо яйця, засипаємо цукор і збиваємо, поки цукор повністю не розійдеться.

Сир викладаємо в інший посуд, в якому ми будемо збирати всі інші інгредієнти.

Вершкове масло розтоплюємо за допомогою ємності з товстим дном. Виливаємо його в сир.

Додаємо збиту яєчну масу до сиру і мішаємо.

Борошно просіваємо разом з пекарським порошком і всипаємо в сирну масу. Мішаємо ретельно. Тісто має вийде досить густим.

З яблук зрізаємо шкірку і нарізаємо їх на тонкі часточки.

Спочатку в форму викладаємо тісто, а потім фрукти, злегка втопивши їх.

Включаємо духовку для розігріву на 180 ° і поміщаємо пиріг на сорок хвилин. Робимо проколи за допомогою гострої дерев’яної палички, щоб перевірити готовність випічки. Якщо через 40 хвилин пиріг всередині не пропікся, готуємо його ще хвилин 15-20.

Готову шарлотку посипаємо цукровою пудрою.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар