Так оладки ви, швидше за все, ще не готували, але, повірте, приготувавши їх одного разу, ви будете робити це знову і знову. Адже оладки виходять просто чарівно смачними. Сир ідеально поєднується з картоплею, і робить страву особливо ніжною і апетитною.
Необхідні продукти
- 200 грам сиру
- 400 грам картоплі
- 300 грам пшеничного борошна
- 300 мілілітрів води
- 4 грами сухих дріжджів
- зелена цибуля
- 1 чайна ложка солі
- 2 чайні ложки цукру
- рослинна олія
Починаємо приготування оладок
Картоплю очищаємо і натираємо на дрібній тертці. Перекладаємо в миску і додаємо теплу воду, перемішуємо. Всипаємо в масу цукор, сіль, сир, дріжджі і перемішуємо. Туди ж всипаємо подрібнену зелену цибулю і борошно, перемішуємо.
Масу накриваємо плівкою і залишаємо в теплому місці на 1-2 години.
У сковороду наливаємо рослинну олію, нагріваємо і викладаємо ложкою оладки. Обсмажуємо на середньому вогні до рум’яного стану з двох сторін. І подаємо до столу.