Кабачкові оладки з сиром і морквою

Кабачкові оладки з сиром - рецепт приготування Оладки

Для кабачковий оладок немає строгого набору продуктів, їх можна робити зовсім без борошна, що вважається дієтичним рецептом, з додаванням домашнього сиру, зелені, яблук, твердого сиру, банану, родзинок. Насправді ця страва передбачає повний політ фантазії: головне зберегти центральний компонент і класичну форму, а також намагатися по можливості використовувати тільки корисні продукти, адже кабачкові оладки придумувалися як елемент меню для прихильників здорового харчування.

Необхідні інгредієнти

  • кабачки – 600 г;
  • морква – 350 г;
  • сир твердий / напівтвердий – 150 г;
  • сир м’який – 50 г;
  • зелень – пучок;
  • мелений перець (суміш) – 1 ч. л .;
  • сіль;
  • висівки – 3 ст. л.

Як приготувати кабачкові оладки з сиром і морквою

Очистити і натерти однаково за розміром моркву і кабачок. Дати полежати хвилин 10 масі в мисці, перш ніж добре віджати руками.

Твердий або напівтвердий сир натерти побільше, перемішати з овочевою масою.

Підсолити її, підсипати суміш перців. Зелень нашаткувати і кинути туди ж.

Почати додавати висівки, добре вимішуючи тісто. Коли Ви помітите, що воно тримає форму в руці, зупиніться: може піти як менше, так і більше висівок (щодо зазначеної в рецепті кількості).

Застеліть пергаментом деко. Змочіть руки холодною водою, сформуйте оладок. В середину покладіть шматочок м’якого сиру.

Перед формуванням кожного нового оладка знову змочуйте руки – це допоможе домогтися рівної поверхні.

Випікайте при 190 градусах 15 хвилин, подавайте в гарячому вигляді. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь