Фучки – неймовірно смачна страва української кухні

Фучки - рецепт приготування Домашня випічка

Фучко – оладки з квашеною капустою і копченим салом. Виходять неймовірно смачно і апетитно. Готуються швидко і просто. Чудово підійдуть до сніданку або для перекусу.

Необхідні продукти

  • 250 грам пшеничного борошна
  • 250 мілілітрів кефіру
  • 2 курячих яйця
  • 1 цибулина
  • 250 грам квашеної капусти
  • 70 грам копченого сала
  • 1 чайна ложка цукру
  • пів чайної ложки соди
  • сіль
  • зелень
  • рослинна олія

Процес приготування

У миску вбиваємо курячі яйця, додаємо цукор, сіль і перемішуємо. Потім вливаємо кефір і перемішуємо.

У масу просіваємо борошно і соду, все знову перемішуємо.

Квашену капусту віджимають від соку і трохи нарізаємо ножем. Додаємо в тісто.

Цибулю очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Подрібнюємо приготовлену зелень. Нарізаємо невеликими шматочками копчене сало. Підготовлені продукти додаємо в тісто і перемішуємо.

У сковороду наливаємо рослинну олію, нагріваємо і ложкою кладемо тісто. Накриваємо кришкою і смажимо на середньому вогні з двох сторін до золотистого кольору. А потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар