Домашній хліб
Залишається свіжим тривалий період часу. Список продуктів: 370 грам води кімнатної температури 500 грам борошна 5-10 грам живих дріжджів півтора чайної
Дуже легкий рецепт хліба, який точно вийде. Дріжджі в брикеті можна замінити сухими – чверть ложки (столової). Для приготування вам будуть потрібні
Хочу поділитися перевіреним рецептом домашнього хліба. У важкі часи ми пекли хліб удома, щоб заощадити. Не забуду, як прийшовши в гості до подруги, бачила
Найсмачніший і найсмачніший хліб, це той, який Ви самі спекли на своїй кухні. Говорити, що домашній хліб набагато смачніше магазинного, зайве.
Я думаю, говорити, що така випічка набагато смачніша, аніж в магазині, не потрібно. М’який, повітряний і смачний домашній батон. Його смак забути
Смачний і м’який, довгий час залишається свіжим. Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти: борошно – 500 г; дріжджі живі –
Хрускіт рум’яної скоринки, ситний аромат тіста і м’який здобний смак – ось що робить свіжоспечений хліб таким привабливим.
Цей хліб ви зможете приготувати всього за годину. Виходить він надзвичайно смачним, м’яким і довго залишається свіжим. Такий хліб стане вашим улюбленим
За допомогою такої закваски, ви можете спекти справжнісінький хліб, в якому не буде ні краплі шкідливих розпушувачів, дріжджів та інших сучасних добавок.
Бездріжджовий хліб: як приготувати смачно і швидко. Інгредієнти борошно лляне – 50 г насіння соняшника насіння Чіа – 20 г зіра –