Бездріжджовий хліб

Бездріжджовий хліб - рецепт Домашній хліб

Бездріжджовий хліб: як приготувати смачно і швидко.

Інгредієнти

  • борошно лляне – 50 г
  • насіння соняшника
  • насіння Чіа – 20 г
  • зіра – 1 ч. л.
  • сіль – 6 г
  • часник сухий
  • сода – 5 г
  • яблуко – 2 шт.
  • яйце – 2 шт.
  • вода

Спосіб приготування

1. Для тіста в кавомолці поетапно подрібнюємо 100 г насіння соняшнику, насіння Чіа і зіру. З’єднуємо з сіллю, ½ ч. л. сухого часнику, лляним борошном грубого помелу і содою. Все перемішуємо.

Бездріжджовий хліб

2. Очищаємо і нарізаємо яблука, подрібнюємо в блендері, додаємо яйця і ще раз збиваємо. Отриману масу вливаємо в борошняну суміш і перемішуємо.

Бездріжджовий хліб

3. Формуючи 1-2 буханки, змащуємо водою і посипаємо насінням соняшнику.

Бездріжджовий хліб

4. Випікаємо в духовці на деку з пекарним папером 25 хвилин при температурі 170 градусів. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар