Десертні мафіни

Десертні мафіни - рецепт Домашня випічка

Десертні мафіни: як приготувати смачно і швидко.

Інгредієнти

  • борошно мигдальне – 85 г
  • борошно кокосове – 50 г
  • мак – 20 г
  • сода – 5 г
  • пюре яблучне – 110 г
  • яйце – 2 шт.
  • мед – 150 г
  • лимонна цедра
  • олія рослинна – 1 ст. л.
  • інжир – 1 шт.

Спосіб приготування

1. З’єднуємо 85 г мигдального борошна і 50 г кокосового борошна, перемішуємо вінчиком. Додаємо 20 г маку та 5 соди.

Десертні мафіни

2. З’єднуємо 110 г яблучного пюре, 2 яйця, 150 г меду і збиваємо міксером. Отриману масу вливаємо в борошняну суміш, перемішуємо вінчиком. Додаємо цедру лимона, 1 ст. л. рослинної мастила, перемішуємо.

Десертні мафіни

3. Отримане тісто викладаємо в формочки. Зверху кладемо скибочки інжиру. Випікаємо в духовці на деку 15 хвилин при температурі 180 градусів.

Десертні мафіни

4. Готові маффіни поливаємо медом. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар